Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien jij gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@hobbeltjes.nl.

Retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in originele staat en verpakking aan Hobbeltjes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@hobbeltjes.nl.

Artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking terug gestuurd worden naar:

Hobbeltjes haaraccessoires
Abel Tasmanstraat 5
3752 XH Bunschoten-Spakenburg
Nederland

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening. Retourneren is daarbij altijd op eigen risico.

Na ontvangst van het retour krijg je binnen 7 werkdagen het totale orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde is ontvangen. Wanneer er sprake is van een retour met een gedeelte van de order, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd exclusief de verzendkosten.

De waardering van www.hobbeltjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 130 reviews.